Ben je op zoek naar een workshop of cursus fotografie in Zeeland? Bijvoorbeeld een cursus fotografie voor beginners of een workshop waarbij je in één dag je eigen camera leert kennen? Dan zit je hier goed! Carolien Boogaard geeft verschillende fotografie cursussen en workshops, zowel voor beginners als voor mensen die iets verder willen gaan. 

fotografie workshop cursus Zeeland

Cursus fotografie voor beginners Zeeland

Tijdens de cursus fotografie voor beginners ga je aan de slag met de basis van fotografie. Je leert alles over een goed belichte foto, de belichtingsdriehoek diafragma, sluitertijd en ISO, het op de juiste manier scherpstellen van de foto, spelen met scherptediepte en nog veel meer. Na het volgen van deze cursus kan je zelf je camera instellen en fotografeer je niet meer op de automatische stand. De cursus bestaat uit 4 lesavonden, thuiswerkopdrachten en een praktijkochtend.

Ik vond het een fijne en ongedwongen sfeer tijdens de cursus. Veel aandacht voor iedereen dus ook voor alle vragen. Eindelijk gaan begrippen sluitertijd en diafragma meer leven, ik snap het nu ook echt beter”- Mignonne

workshop fotografie zeeland

Cursussen fotografie voor gevorderden Zeeland

Heb je de basiscursus fotografie gevolgd en klaar voor een vervolgstap? Dan is de vervolg cursus fotografie in Zeeland iets voor jou. In deze cursus leer je betere natuurfoto’s maken in een paar lesdagen/avonden en een praktijkochtend. Je krijgt uitleg over het gebruik van licht, het scherpstellen van beweging, beter leren kijken en compositie. Na de vervolgcursus kan je de gevorderdencursus fotografie volgen. Hier word je uitgedaagd om zelf een mooie serie te maken. Je leert alles over het maken van een serie en het vertellen van een beeldverhaal. De termen kunst van het weglaten en kill your darlings hoor je in deze cursus en leren jou heel kritisch naar het geheel te kijken.

workshop cursus fotografie zeeland
cursus workshop fotografie zeeland

Workshop Leer je camera kennen voor beginners in Zeeland

Naast meerdaagse cursussen kan je bij de Carolien Boogaard Academy ook terecht voor het volgen van workshops. Een workshop duurt een dag of een dagdeel en je leert hier een specifiek onderdeel. Als je net begint met fotograferen en je hebt net een nieuwe camera of je weet eigenlijk niet goed waar alle knopjes op je camera voor staan, dan is de workshop Leer je camera kennen echt iets voor jou. In een dag leer je de belangrijkste onderdelen van de fotografie inclusief waar de knoppen op jouw camera zitten om het zelf in te stellen. Een ander voorbeeld van een workshop van een dagdeel is de workshop Close-up fotografie in de pluktuin, waarbij we insecten, vlinders en bloemen gaan fotograferen.

Individuele workshops
De workshop Leer je camera kennen kan je ook individueel volgen als je specifieke vragen hebt, snelle stappen wil zetten of niet van groepen houdt. Wil je van fotografie jouw beroep maken? Volg dan de individuele workshop Start jouw fotografiebedrijf. Hier leer je alles over het starten van je eigen bedrijf, van het bepalen van jouw merkwaarden, strategie en USP tot handige tools waarmee je jouw start kan versnellen.

Fotowandelingen in Zeeland

Naast cursussen en workshops organiseert Carolien Boogaard Academy ook fotowandelingen in Zeeland. Samen met gelijkgezinden bezoek je een natuurgebied in Zeeland om foto’s te maken, meestal rondom een thema, zoals bloesem in de lente of weidevogels fotograferen. Meedoen is makkelijk en voor iedereen toegankelijk, ook met een smartphone. 

Gratis e-book 7x tips voor betere natuurfoto's

GRATIS ebook betere natuurfoto's maken

Alvast beginnen met het verbeteren van jouw natuurfoto’s? Download dan het gratis e-book 7x tips voor betere natuurfoto’s en ga direct aan de slag! Je schrijft je hiermee gelijk in voor de nieuwsbrief en ontvangt regelmatig fotografietips.

Categorieën: FotografiecursusNieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: