Individuele workshop

In de Individuele 1- op- 1 workshop Leer je camera kennen leer jij de kneepjes van de fotografie. Je leert de belangrijkste knoppen op je camera kennen en stelt je camera zelf in. Na deze workshop fotografeer je niet meer in de automatische stand. Je snapt de belangrijkste termen uit de fotografie en wat dit betekent voor het maken van foto’s zoals jij dat wil. De workshop bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Er is veel ruimte voor vragen en eigen leerdoelen. 

In deze workshop:

Camera instellingen

Leer je jouw eigen camera beter kennen. Eindelijk snap je waar de (belangrijke) knoppen voor staan en hoe je jouw eigen camera kunt instellen

Belichtingsdriehoek

Je leert hoe je goed belichte foto's maakt. De termen diafragma, sluitertijd en ISO worden uitgelegd en je leert hoe ze samenwerken. Inclusief oefeningen.

Scherpstellen

Je leert alles over scherpstellen, scherpstelpunten en bewegingsonscherpte. Beweging in je foto is anders dan een bewogen foto.

Veel persoonlijke aandacht

De workshop wordt in kleine groepjes gegeven dus er is veel persoonlijke aandacht.

Direct oefenen

Het geleerde ga je direct in de praktijk oefenen. Er is voldoende tijd om zowel binnen als buiten te oefenen met de instellingen op je camera

Tips voor composite

Naast de uitleg over je camera krijg je ook uitleg over compositie en tips voor het maken van sterke foto's, met onder andere regel van derden en perspectieven.

Flinke dosis inspiratie

Je bent de hele dag samen met gelijkgezinden. Je leert niet alleen van de theorie, maar ook van elkaar en komt met flinke dosis inspiratie thuis.

Inclusief ebook basisfotografie

Thuis kan je alles nog eens op het gemakje nalezen in het ebook basisfotografie, dat bij deze workshop is inbegrepen.

Voor wie?

Deze individuele workshop is voor iedereen die beter wil leren fotograferen en daarbij de eigen camera wil instellen en liever 1-op-1 workshops volgt. Je hebt een camera nodig die je zelf kan instellen, o.a. diafragma, sluitertijd en iso.

Locatie, tijd en kosten

10:00-15:00 uur

Inclusief lunch, koffie en thee

Locatie: Hof Olmenstein

€ 499,00


Aanmelden workshop

Begin nu echt met fotograferen en stel zelf je camera in

Meer leren over fotografie en de knoppen op jouw camera in een 1- op – 1 workshop? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor het bespreken van de wensen en het prikken van een datum.

Individuele workshop Leer je camera kennen
Met je fotografiecursus 'in de rugzak' ben ik afgelopen september vol goede moed naar Madagscar vertrokken. In de eerste dagen fotografeerde ik nog met mijn camera op de automatische settings, maar vanaf zo ongeveer dag drie heb ik mijn nieuwe camera erbij gepakt en zelf ingesteld. Wat heerlijk. Ik had er echt lol in. Ik heb er zoveel plezier in!! En dat heb ik toch eigenlijk aan jou te danken, dus mocht ik het nog niet gezegd hebben, DANKJEWEL!!
Willeke
Individuele workshop
De fotografieworkshop van Carolien was verdeeld in een stuk theorie en een stuk praktijk. Alles in een prettige, ongedwongen sfeer. Carolien heeft me geleerd hoe ik de instellingen van de camera beter kan aanpassen en hoe ik verder moet kijken dan altijd hetzelfde. Als cadeautje vond ze een paar ransuilen in een boom die ik mooi op de foto heb kunnen zetten.
Digna
Individuele workshop
error: