Basisworkshop

In deze basisworkshop leer je je eigen camera beter kennen en komen de belangrijkste basisbegrippen aan bod voor het maken van een goede foto. Na deze workshop kan je van de automatische stand af en weet je hoe je goed belichte en scherpe foto’s maakt, precies zoals jij het wilt.

Heb je een camera, maar ligt deze al een tijdje te verstoffen? Weet je niet hoe de camera werkt en vind je maar geen tijd om je erin te verdiepen? Of ga je al veel op pad met de camera, maar lukt het maar niet om foto’s zo te krijgen zoals je het met je oog ziet? Dan is deze workshop perfect voor jou! Ik leer jou in één dag de geheimen van fotografie zodat jij vol zelfvertrouwen daarna zelf aan de slag gaat.

In deze workshop:

Camera instellingen

Leer je jouw eigen camera beter kennen. Eindelijk snap je waar de (belangrijke) knoppen voor staan en hoe je jouw eigen camera kunt instellen

Belichtingsdriehoek

Je leert hoe je goed belichte foto's maakt. De termen diafragma, sluitertijd en ISO worden uitgelegd en je leert hoe ze samenwerken. Inclusief oefeningen.

Scherpstellen

Je leert alles over scherpstellen, scherpstelpunten en bewegingsonscherpte. Beweging in je foto is anders dan een bewogen foto.

Veel persoonlijke aandacht

De workshop wordt in kleine groepjes gegeven dus er is veel persoonlijke aandacht.

Direct oefenen

Het geleerde ga je direct in de praktijk oefenen. Er is voldoende tijd om zowel binnen als buiten te oefenen met de instellingen op je camera

Tips voor composite

Naast de uitleg over je camera krijg je ook uitleg over compositie en tips voor het maken van sterke foto's, met onder andere regel van derden en perspectieven.

Flinke dosis inspiratie

Je bent de hele dag samen met gelijkgezinden. Je leert niet alleen van de theorie, maar ook van elkaar en komt met flinke dosis inspiratie thuis.

Inclusief ebook basisfotografie

Thuis kan je alles nog eens op het gemakje nalezen in het ebook basisfotografie, dat bij deze workshop is inbegrepen.

Na deze workshop

Let op: In de workshop fotografie leer je in één dag je camera kennen en oefenen je met instellingen. Er is geen ruimte om de gemaakte foto’s gezamenlijk te bespreken. Wil je zelf thuis met opdrachten aan de slag en samen de foto’s bespreken? Kies dan voor de Beginnerscursus fotografie. Deze cursus duurt langer en is verspreid over meerdere cursusavonden en we gaan hier met de groep gezamenlijk op pad.

Programma workshop
10:00-15:00 uur

Inclusief koffie, thee, luxe lunch, fruit en sap.

Lunchpauze inclusief luxe lunch met broodjes, soep en salade, koffie/thee, melk, sap.

En meer!

Kosten

€ 125,00 
inclusief btw en ebook basisfotografie

Locatie

Op ’t Hof Olmenstein
Abbekindersezandweg 21
4482 PS Kloetinge

Gratis parkeren

Data 2024

Op dit moment staat er geen workshop gepland

Deze workshop kan je ook individueel volgen. We kunnen dan de workshop aanpassen aan jouw wensen en leerdoelen. Zie voor meer informatie: individuele workshop

error: