Goed nieuws voor iedereen die de basisworkshop Leer je camera kennen heeft gevolgd, er komt een vervolgcursus aan! Tijdens de (nieuwe!) basiscursus en workshop Leer je camera kennen, leer je je eigen camera instellen, zodat je niet meer op de automatische stand fotografeert. Verder leer je wat belangrijk is om een goed belichte en scherpe foto te maken. In deze vervolgcursus gaan we dit verder uitbouwen en vooral werken aan betere natuurfoto’s.

Meerdaagse fotografiecursus voor wie stapje verder wil

In de deze nieuwe cursus gaan cursisten zelf aan de slag met het geleerde in de basiscursus en workshop. Tijdens de cursusdag krijg je les over onderwerpen die van belang zijn voor natuurfotografie, zoals gebruik van licht en scherpstellen van bewegende dieren. Met gerichte opdrachten ga je thuis zelf aan de slag om te oefenen. De gemaakte foto’s bespreken we tijdens de lesavonden gezamenlijk, zodat je direct feedback krijgt op jouw foto’s. En je zal zien dat je ook veel inspiratie krijgt van wat anderen gemaakt hebben.

Op pad in de Zeeuwse natuur tijdens de vervolgcursus fotografie

We gaan tijdens deze vervolgcursus ook een zaterdagochtend samen op pad in de Zeeuwse natuur. Met opdrachten ga je een natuurgebied fotograferen en anders leren kijken. Je krijgt direct hands-on advies, zodat je foto’s aanzienlijk verbeteren.

Categorieën: FotografiecursusNieuws

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

error: