Samen fotograferen in de natuur in Zeeland

Bij de Fotografie praktijkdagen in Zeeland ga je met gelijkgezinden samen op pad om de natuur te fotograferen. De praktijkdagen zijn bedoeld voor iedereen die al eens heeft deelgenomen aan een van mijn cursussen of workshops en die graag samen hun hobby delen. Maar de praktijkdagen staan ook open voor andere deelnemers die graag fotograferen en dat willen delen met anderen. Het is geen cursus, wel krijg je informatie over de natuur, de bezienswaardigheden van het gebied én natuurlijk tips wat je in het gebied kunt fotograferen (inclusief instellingen). 

Op dit moment staan er geen praktijkdagen gepland.

Bekijk ook alle fotografie cursussen en fotografie workshops in Zeeland voor als je meer wil leren over fotograferen en je camera beter wilt leren kennen.

Aanmeldformulier praktijkdagen

De fotografiewandeling was echt superleuk! Je gaat direct aan de slag, bent lekker buiten en ontmoet mensen met dezelfde hobby zodat je ook nog tips kunt uitwisselen. Carolien legt alles duidelijk uit.
Margreet
fotowandeling
Enige tijd terug heb ik samen met mijn man een fotografiewandeling gemaakt met Carolien. We zijn lekker de natuur ingegaan. Ontzettend genoten van een gezellige groep deelnemers en alle tips die je direct van Carolien krijgt. Voor mij werkt dat toch het beste, het leren meteen ter plekke in de praktijk. Ze kijkt mee en leert je niet alleen over de verschillende mogelijkheden op je camera maar ook om 'anders' te kijken naar hetgeen je wil fotograferen. Tot op de dag van vandaag heb ik veel aan wat ik toen geleerd heb. Echt een aanrader dus!
Barbara
fotowandeling
error: