Algemene voorwaarden Carolien Boogaard fotografie Academy

www.academy.carolienboogaardfotografie.nl

Is van toepassing op alle activiteiten van de Carolien Boogaard Academy

Deelname

Indien u aan een activiteit wilt deelnemen, dan geeft u zich op via het aanmeldformulier bij de betreffende activiteit en u betaalt het bedrag via de beschikbare betaalmethoden. Na ontvangst van de betaling staat u ingeschreven voor de activiteit. Deelnemer kan pas deelnemen als betaling door Carolien Boogaard fotografie / Dream the World is ontvangen.

Kosten

De kosten staan bij de activiteit op de website benoemd en zijn inclusief btw, tenzij anders benoemd. Te allen tijden gelden de prijzen op de website.

Annulering

Bij annulering door deelnemer, geldt de volgende regeling:

  • Deelnemer kan tot 4 weken voor aanvang van de activiteit kosteloos annuleren.
  • Bij annulering tot 2 weken voor aanvang dient 50% van het bedrag te worden betaald.
  • Bij latere annulering is het gehele bedrag verschuldigd.

Indien een deelnemer een dag niet kan of ziek is, bestaat er de mogelijkheid om deze activiteit een ander moment in te halen, mits er dan plaats is.

Bij verzuim van Carolien Boogaard fotografie Dream the World bijvoorbeeld door ziekte, zal de activiteit verplaatst worden naar een andere dag.

Indien het minimaal aantal deelnemers niet gehaald wordt, kan de workshop geannuleerd worden. Je kunt dan of je geld terugkrijgen of meedoen met een workshop op een latere datum.

Indien de overheid maatregelen neemt bijvoorbeeld in het kader van Covid waardoor de workshop niet door kan gaan, dan wordt de workshop verplaatst naar een latere datum. Als dat niet uitkomt dan wordt het bedrag na overleg teruggestort. Carolien Boogaard fotografie Dream the World bepaalt of workshop wel / niet door kan gaan.

Slecht weer

De workshops en cursussen gaan door bij slecht weer. Alleen bij code oranje/rood of bij hele dag regen kan de workshop-of cursusdag geannuleerd worden. Deze wordt dan verplaatst naar een andere datum.

Eigen risio

Het deelnemen aan de activiteiten (oa wandelingen, cursussen en workshops) is geheel op eigen risico! Carolien Boogaard fotografie Dream the world is niet aansprakelijk voor opgelopen schade.

Overig / niet voorzien

In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist Carolien Boogaard fotografie /Dream the World.

error: