Workshops fotografie (een dag of dagdeel)

Workshop voor iedereen die een camera heeft maar niet snapt waar al die knopjes voor staan. Je gaat van de automatische stand af en leert de basis van fotografie in één dag!

Tijdens deze workshop ga je vlinders, insecten en bloemen fotograferen in de pluktuin, inclusief uitleg vooraf over instellingen en compositie.

Individuele workshops fotografie

Een workshop op maat, gebaseerd op de groepsworkshop Leer je camera kennen, waarbij we vooral kijken waar jij behoefte aan hebt. Inclusief praktijkdeel.

Een individuele workshop waarbij je alle tips & tricks krijgt over het starten van jouw fotografiebedrijf. Ik help jou opstarten! Voor alle fotografen, of je nu bruiloften, portretten of producten fotografeert. De stappen zijn dezelfde!

Ik vond het een fijne en ongedwongen sfeer tijdens de cursus. Veel aandacht voor iedereen en dus ook voor alle vragen. Eindelijk gaan begrippen sluitertijd en diafragma meer leven, ik snap het nu ook echt beter. Heb een fijne dag gehad. Top dat we nog even naar buiten konden.
Mignonne Paak
Groepworkshop Leer je camera kennen
De fotografieworkshop van Carolien was verdeeld in een stuk theorie en een stuk praktijk. Alles in een prettige, ongedwongen sfeer. Carolien heeft me geleerd hoe ik de instellingen van de camera beter kan aanpassen en hoe ik verder moet kijken dan altijd hetzelfde. Als cadeautje vond ze een paar ransuilen in een boom die ik mooi op de foto heb kunnen zetten.
Digna Mielard
Individuele fotografieworkshop
Ik heb veel geleerd over de basisinstellingen van de camera zodat we die nu uitgebreider kunnen gebruiken in plaats van alleen de 'autostand'. Dank je wel voor de leerzame dag
André Lagendijk
Groepworkshop Leer je camera kennen
error: