Aan de slag met natuurfotografie

Beter leren fotograferen

op pad met andere natuurlief-hebbers

meer leren over de natuur

Gratis  downloads en tips

Carolien Boogaard, initiatiefnemer Academy

Mooiere natuurfoto's maken begint hier

fotografie workshop cursus Zeeland

Over de fotograaf en initiatiefnemer Academy

Met ruim 10 jaar ervaring als vakfotograaf, waarvan 5 jaar als natuurfotograaf, weet ik als geen ander waar je tegenaan loopt als je als beginner de natuur wilt fotograferen. Ik help jou jezelf te ontwikkelen met cursussen, tips en activiteiten.

Carolien Boogaard, trainer & fotograaf

Gepubliceerd in Roots Magazine, DigifotoPro, Zoom, Toeractief Magazine en gezien op RTL

Enige tijd terug heb ik samen met mijn man een fotografiewandeling gemaakt met Carolien. Naast een stukje theorie en een handig naslagwerk, zijn we lekker de natuur ingegaan. Ontzettend genoten van een gezellige groep deelnemers en alle tips die je direct van Carolien krijgt. Voor mij werkt dat toch het beste, het leren meteen ter plekke in de praktijk. Ze kijkt mee en leert je niet alleen over de verschillende mogelijkheden op je camera maar ook om 'anders' te kijken naar hetgeen je wil fotograferen. Tot op de dag van vandaag heb ik veel aan wat ik toen geleerd heb. Echt een aanrader dus!
Barbara Gulickx
Fotowandeling
Leer je camera kennen is een superleuke cursus. Hele duidelijke uitleg, met veel plezier vertelt Carolien over het maken van foto's. Ik heb genoten van deze dag inclusief de goed verzorgde lunch die heerlijk was. Door de cursus wordt het maken van foto's wel leuker, ben ermee aan de slag gegaan. Heerlijk in de natuur met de camera. Ik blijf fan van bloemetjes fotograferen.
Monique Hekkers
Groepworkshop Leer je camera kennen
Met je fotografiecursus 'in de rugzak' ben ik afgelopen september vol goede moed naar Madagscar vertrokken. In de eerste dagen fotografeerde ik nog met mijn camera op de automatische stand, maar vanaf zo ongeveer dag drie heb ik mijn nieuwe camera erbij gepakt en zelf ingesteld. Wat heerlijk. Ik heb er zoveel plezier in!! En dat heb ik toch eigenlijk aan jou te danken, dus mocht ik het nog niet gezegd hebben, DANKJEWEL!!
Willeke
Individuele fotografieworkshop
error: