Samen fotograferen in de natuur

Fotowandelingen in Zeeland: ga met gelijkgezinden samen op pad om de natuur te fotograferen. Je ontvangt van tevoren een opdracht inclusief tips, afgestemd op het natuurgebied en / of het seizoen. Aan de hand daarvan ga je een fotoreportage maken. Je krijgt tips en kan ter plekke hulp vragen als iets niet lukt. Bij de fotowandeling staat plezier en het samen fotograferen met anderen centraal. Iedereen kan meedoen. Bij deze wandelingen wordt er wel vanuit gegaan dat je je eigen camera enigszins kent. We wandelen maximaal 5 kilometer en soms zelfs veel minder, het gaat meer om het fotograferen dan het wandelen.

Bekijk ook alle fotografie cursussen en workshops in Zeeland voor als je meer wil leren over fotograferen.

Op dit moment zijn er geen groepsfotowandelingen gepland. Wil je individueel met mij op pad om bepaalde dieren of gebied te fotograferen? Stuur me dan een bericht met je wensen en ik informeer je over de mogelijkheden en kosten 

De fotografiewandeling was echt superleuk! Je gaat direct aan de slag, bent lekker buiten en ontmoet mensen met dezelfde hobby zodat je ook nog tips kunt uitwisselen. Carolien legt alles duidelijk uit.
Margreet
fotowandeling
Enige tijd terug heb ik samen met mijn man een fotografiewandeling gemaakt met Carolien. We zijn lekker de natuur ingegaan. Ontzettend genoten van een gezellige groep deelnemers en alle tips die je direct van Carolien krijgt. Voor mij werkt dat toch het beste, het leren meteen ter plekke in de praktijk. Ze kijkt mee en leert je niet alleen over de verschillende mogelijkheden op je camera maar ook om 'anders' te kijken naar hetgeen je wil fotograferen. Tot op de dag van vandaag heb ik veel aan wat ik toen geleerd heb. Echt een aanrader dus!
Barbara
fotowandeling
error: